48. Karma
2020. szeptember 01. írta: Arianrhod001

48. Karma

A karma egy fizikailag is értelmezhető ok-okozati rendszer. A működése egyszerű: akármit is teszel/gondolsz/mondasz, annak következményei vannak a jelenleg zajló életedre, illetve az elkövetkezendő életeidre. Mindent megalapoz, hiszen teremtesz. Megteremted azt a valóságot, amit majd meg fogsz élni a jelen életedben vagy valamelyik elkövetkezőben. Sosem fogom megérteni, hogy az emberek miként nem képesek úgy manifesztálni dolgokat, hogy nekik jól alakuljanak a dolgaik. Most nem azokra a dolgokra kell gondolni, amik előre el vannak rendeltetve, hanem általában ezeken kívül mindenre gondolok. Te teremtesz, Te alkotod meg a valóságodat, rajtad múlik, hogy milyen dolgokat hozol létre magadnak. Aztán pedig megy az agyalás, a mérgelődés, a morgás, mert nem sikerülnek a dolgok. Nem értem, hogy miért csodálkozol ezen? Ahelyett, hogy meggondolatlanul csinálod a dolgaidat, gondold át mit teszel. A gondolatok uralása nehéz feladat, viszont, ha ráfekszel a gyakorlásra, elsajátíthatod azt a gyakorlati rendszert, ami nagyon-nagy segítségedre lehet abban, hogy urald a gondolkodásodat. Ne teremtsetek mindent össze-vissza, mert káros mindenre és mindenkire való tekintettel.
Van erre egy jó mondás: amint vetsz, úgy aratsz. Tartások észben, hogy igenis felelősséggel tartoztok egymás iránt Ti, emberek. A bolygó Mindenkiért van, él, létezik. Nem hobbiból lett megalkotva. Isten nem ezért teremtette meg, hogy a sokadik ciklus után is mindent elölről kelljen kezdenie. Tönkre megy a bolygó, miért teszitek ezt? Az még hagyján, hogy rengetegen vagytok, mindeközben kinyírjátok a bolygót.

Én, egy angyal kérlek Titeket: hagyjátok abba, amit tesztek. Elégedjetek meg azzal, hogy éltek és minden nap felkeltek az ágyból reggel. Hálával kellene, hogy szívetek megteljen, mert vár egy új nap, új lehetőségekkel. Egész nap mást sem csináltok, mint nyafogtok, siránkoztok, miért kérdésekkel bombáztok minket és Istent. Az életnek meg van a maga szépsége, csak Ti már ezt sem látjátok, mert a földhözragadtságotok elemészt majdnem mindenkit. Térjetek észhez. Ne folytassátok, amit és ahogyan csináltok, mert borzalmas irányba mennek a dolgok és biztosíthatok Mindenkit arról, hogy ennek cudar vége lesz.

Még változtathattok, hát Ébredjetek! Itt az idő elszámolni azért, hogy ki és mit tett életében.

By: Zsolt

118711936_2790311411199897_5413921592370341759_o.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://azentorteneteim.blog.hu/api/trackback/id/tr7916185562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása