57. Sámánizmus
2020. október 10. írta: Arianrhod001

57. Sámánizmus

A sámánizmus nagyon régi időkre nyúlik vissza. Úgy gondolják, hogy minden egy, minden él, mindent energia hat át. Úgy tartják, hogy kapcsolatban van a felsőbb erőkkel, a két világ közötti lényekkel, természeti lényekkel. Például koboldokkal, manókkal, tündérekkel, meghalt emberek lelkével. Gyógyfüvekkel gyógyítanak, ismerik, hogy mivel mit tudnak gyógyítani. Keresik és megtartják az összhangot a bolygó és az emberek között. Mélyről jövő a tudás, amivel dolgoznak. Tisztában vannak saját magukkal és a többi emberrel. Törekednek arra, hogy fényt gyújtsanak más emberekben, ezzel felébresztve bennük az ős erőt, amit spirituális energiának, életenergiának, pránának hívnak. Sok más hitvilágban elítélik őket, mert nem értik az emberek, amit csinálnak. A vallások rengeteg embert öltek már meg, ezért csak remélem, hogy egyszer elcsitulnak a kedélyek és szeretetben fogják tengetni a napjaikat több milliárdan. Jelenleg rossz a helyzet, de idővel helyre áll a rend. Minden visszatér oda, ahonnan elindult.
Szóval vissza kanyarodva. A sámánok, mai nevükön táltosok, a mostani bolygó helyzetben is igyekeznek békét teremteni az emberek és a természet között. Nem felesleges a munkájuk, mert van eredménye. Soha nem szabad feladni azt, ha valaki segíteni akar, hiszen ezzel jobbá teszi a világot, az emberek életét. Elmondhatom, hogy csodálatosak az emberek úgy, ahogyan vannak. Volt életem, ahol sámán voltam, szépen éltem az életemet. Bár csúnyán végződött, efelett már szemet hunyok, hiszen nem tudnék tovább lépni a mostani életemben. Jó az a dolog, amit fátyolnak hívnak, nem kell emlékeznem. Majd fogok, idővel.
Aki érzi magában a hívást, az tegye meg azt a szívességet magának, hogy eleget tesz a belső hívásnak. A te érdeked, mert életfeladatod szót fogadni magadnak. Hiszem és tudom, hogy képes rá mindenki, ha oda figyel saját magára. Meríts az elmúlt századok írásaiból és légy Önmagad, ahogyan azt megírtad magadnak. Élvezd az életet, szeress, ölelj, gyógyítsd meg a sérült lelkeket, ezáltal magadat is emeled olyan magasságokba, amiket még most elképzelhetetlennek tartasz, pedig nincsen olyan messze tőled. Tartozol ennyivel saját magadnak, hogy árasztod a szeretetet, gyógyítást és empátiát, hiszen ezzel minden embernek az életét nagyszerűvé teheted. Lesznek olyanok, akik nem fogadják be, mindig vannak olyan emberek. Kérlek, hogy ne szegje kedved, hiszen nagy dolgokra vagy hivatott, bár még most lehet, hogy ezt nem érted. Idővel mindent meg fogsz érteni és már nem lesz olyan bonyolult, mint eleinte. Csak tarts ki az elhatározásod és ösztönből fakadó derűlátásod mellett, hogy Te is számítasz az élet színpadán, amelyen szerepeket játszol. Mindenki eljátszhatja a saját Rómeó és Júlia szerepét, s akkor igazán Önmaga lehet. Soha ne add fel, hiszen az emberi jellemek sokszor eltérőek, de azért mindenkiben ott van a jó, a szerethetőség. Higgyél az emberekben, mert valójában minden ember jó, csak beárnyékolják a pajzsok, amivel elrejti saját magát. Higgy!

A bejegyzés trackback címe:

https://azentorteneteim.blog.hu/api/trackback/id/tr3616234248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása