22. Tisztán érzés
2018. február 10. írta: Arianrhod001

22. Tisztán érzés

A tisztán érzés képességét tartják a legfontosabbnak a mediális képességek közül, tulajdonképpen ez az alapja a rezgések, energiák tiszta érzékelésének. Egy hétköznapi ember nagy valószínűséggel nem, vagy csak korlátozottan képes érzékelni a másik emberből áradó rezgéseket és energiákat. A tisztán érző nemcsak az emberi energiák pontos felmérésére képes, de a szellemvilágból érkező lények energiáit is "veszi". Azok negatív vagy pozitív töltése alapján képes reagálni és közvetíteni az emberek felé.
Egy tisztán érző érzékenységéből fakadóan védtelen is lehet, ha időben nem építi fel belső bástyáit, és nemcsak a negatív szellemi lények okozhatnak károkat számára, de az emberi gonoszság is elemi erővel hat rá. Ám éppen ez a hatalmas erejű érzékenység az, amely alkalmassá teszi arra, hogy kérésre kiszűrje környezetünkből az ártó gondolatokkal támadó embereket.

A bejegyzés trackback címe:

https://azentorteneteim.blog.hu/api/trackback/id/tr6813652698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása