33. Könyvajánló
2018. december 14. írta: Arianrhod001

33. Könyvajánló

Robert Lawson/Kováts Róbert - Fényben járók

Elolvastam a könyvet és elmondhatom, hogy valami csodát hordoz a könyv magában. Valami olyat, amit kézzel nem lehet megfogni. A sorok között páratlan üzenetek lapulnak, melyeket ésszel sokan nem tudnak felfogni. A kibontakozó történetben olvashatóak a betegségtudatban eltöltött időszakok, a férj és feleség gyötrelmei, valamint a gyermeki felfogás ezekben a nehéz időkben. Mindezek után felbukkant egy lány, Curry, aki fényt vitt a mindennapokba és igenis megmutatta az élet ragyogóan szép oldalát.
Jómagam is részese vagyok az odaátról érkező szeretetnek öcsém által és elmondhatom, hogy Robert Lawson/Kováts Róbert felemelő módon fogalmazza meg mindazt, ami a szemnek láthatatlan egy bizonyos értelemben. Mondhatni igenis megélhető fizikailag az, amit át szeretne adni. Emlékszik a lelkem és érzem, hogy ez valóban igaz.

A tragédia felé közeledvén pattanásig feszültek bennem az érzelmek és drukkoltam Currynek, hogy sikerre vigye azt, amiért találkozniuk kellett. Amire elértem a könyv végére, gyakorlatilag sok minden eszembe jutott az elmúlt három és fél évemből. Öcsém halála és visszatérése fénymunkásként, valamint a rám való várakozásig eltelő idő. Sok dolgom van még. Ahogyan Joyce és Daniel megtanulta az életben, hogy az Itt és a Most a legfontosabb pillanatok az életben. Nem aggódni a holnapon, nem szabad a múlton rágódni, mert az elmúlt.
A rengeteg jó tanács, ami bele van vésve a könyvbe mindenkinek szól, aki nyitott lélekkel járja az útját. A saját útját, ami az övé. Rettenetesen ajánlom a könyvet mindenkinek, valamint az ezt megelőző 3 kötetet is, mert elképesztő dolgot ad át minden léleknek ezen a bolygón. Senki ne felejtse el, hogy a szeretet mindent átölelő energia, amely körbevesz mindenkit és lágyan cirógatja orcáját, szívét, lelkét. Szeretettel ajánlom a könyvet azoknak, akik keresik önmagukat és sok lelki fájdalommal küzdenek. Azoknak is ajánlom, akik keresik az élet és létezés értelmét.
Mindezek mellett még lesz miről írnom.

Addig is szép napot mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://azentorteneteim.blog.hu/api/trackback/id/tr7714479860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása