40. Testvérem
2020. augusztus 29. írta: Arianrhod001

40. Testvérem

Kétség, félelem, elgyötörtség, szánalom, babona, legutolsó sorban pedig a halál.
Ezek bár fogalmak, nagyon sokat jelentenek. Eltörpül az érzések mellett. Mindazt, amilyen érzéseket kiváltanak csak tetézik az ezzel járó gondolatokat. A múlt az már elmúlt, így arra kellene törekednie mindenkinek, hogy megtanulja azt, hogyan kell könnyebbé tennie a mindennapokban. Sokan vannak úgy, hogy már nem bírják a rájuk nehezedő terheket, így eldobnák maguktól az életet. Ne tegyétek! A fény sokféle megoldást kínál, sokrétű az út, ami bejárható. Imádkozz, mormolj megváltást, ami által csak szenvedsz. A vallások nem nyújtanak védelmet a saját gondolatainkkal szemben. Mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy forduljon belülre, önmagába, s ne kívül keressen megoldást. A külvilág nem nyújt menedéket azok ellen a dolgok ellen, amik a fejedben vannak. Ha valakinek rosszat kívánsz, akkor magadra vess! A fagyi visszanyal, mert karmává érik. Sz*r lesz. Rengeteg f*szság kering a Földön, amire az emberek vevők és azt hiszik, hogy megtalálják benne önmagukat, pedig nagyon messze járnak. Az igazság magadban keresendő, az Istenbe vetett hitben, nem pedig vallások ezer féléjében. Biblia? Korán? Ugyan már. Annyi minden hiányzik belőle, hogy már az is maga egy csoda, hogy fent maradt ennyi időn át. Ébredjetek! Fent maradt Apokrif írások, ezeket olvassátok inkább, mert tévúton jár mindenki és nagyon elkanyarodtatok attól, hogy megtudjátok az Igazságot! Sokan kezdenek nyitott szemmel járni a világban, de még nem elegen. Kezdjetek magatokkal valamit, mert sok minden várja, hogy megtaláljátok és örömötöket leljétek benne.
A halál témaköre pedig egyszerű: a test hal meg, a szellem halhatatlan és örök életű. Amikor meghalsz, akkor leveted elnyűtt ruhádat és megtérsz a mennybe (a Földön így hívják). Összerakod odafent, hogy mit vittél véghez, miben fejlődtél, mit tapasztaltál meg a hús ruhádban. Ezek után megtervezed a következő életedet, mindennel karöltve, amire szükség van és lesz. Találkozásokat beszélsz meg azokkal, akikkel találkoznod kell a karma/fejlődésed miatt. Ha mindezeket lezsíroztátok, akkor kezdődik csak a móka, a leszületési folyamat, amibe beletartozik a szülők kiválasztása is. Gondolom egy gyermek születését nem kell kifejtenem. Amikor ideje van, akkor megszületsz és elkezded azt az életet, amit Te választottál, Te döntöttél el. S lám, világra jöttél a fátyollal a szemed előtt, ami direkt van.
Jól jegyezd meg, amit mondok: ha eljutsz egy bizonyos fejlettségi szintre, akkor rengeteg dologgal kapcsolatban megtudsz annyi mindent, hogy nem fogsz tudni betelni vele. Komótosan és alázatosan közeledj, ezek után olyan lesz, mintha innál az Istenek nektárjából. Felnyílik a szemed és olyan dolgokat fogsz látni, érezni és hallani, amikre álmodban sem gondoltál volna. Csak arra kérlek, hogy maradj alázatos, légy nyitott mindennel és mindenkivel. Fogadd be a mások által közölt információkat, de szűrj alaposan, mert rengeteg, de rengeteg a hamis információ. Ideje felnőni!

 

By: Zsolti

A bejegyzés trackback címe:

https://azentorteneteim.blog.hu/api/trackback/id/tr2116182280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása