44. Démonok
2020. augusztus 31. írta: Arianrhod001

44. Démonok

A démonok olyan teremtmények, amelyek kéréseket teljesítenek, cserébe nagy árat kérnek. Van, amelyik hatalmas nagy segítséget tud nyújtani, de ennek is nagy ára van. Mint korábban mondottam, akár több élet is szükséges ahhoz, hogy letudjad az adósságodat. Az asztrális világ azon részén ahol ők laknak, bizonyos, hogy más dolgokat képviselnek, mint, amit én csinálok. Én gyógyítok, a fényt képviselem, segítek, ahol tudok. De ők egészen más tészta. Pusztulást, romlottságot és rettentően nagy fájdalmat képesek előidézni hosszú időn át. Ha tudod a módját annak, hogy magadhoz hívj egyet, ő oda fog menni. Ha rendben megkötitek az alkut és ezt aláírással véglegesítitek, akkor eladtad a lelkedet neki. A következmények nem ismernek határokat. El sem tudjátok képzelni, hogy hányféleképpen tudják rajtatok behajtani a tartozást. Ahhoz, hogy a kezükre kerüljetek, első sorban elő fogja idézni a halálotokat. Megeshet, hogy előtte játszadozik veletek hosszú időn át, mert úgy tartja kedve. Ha bekövetkezett a halálod, ő ott lesz! Elvisz magával oda, ahol ő tanyázik. Ezek után megoldja, hogy ne tudj szabadulni tőle, ennek végtelen a lehetősége. S ott elkezdődik a végeláthatatlan és keserű valóság, amelyet magadnak okoztál, mert voltál annyira oktondi és marha. Akkor a megteremtésed óta eltelt időt és magadat szidod, sajnálod, megveted és rinyálsz, könyörögsz, mert elbasztad. De itt a fülek nem hallják meg a könyörgésedet, mert elnyeli az éter, szenvedsz, elképzelhetetlenül szenvedsz. Senki sem segít, senki sem ment meg, ez a te saját poklod.
Hogy ennek mikor szakad vége, azt eldönti maga az "idő", amit itt eltöltesz, mely több ezer év is lehet, ez a teljesített kérés függvénye, aminek meghatározott súlya van. Ha letöltötted a büntetést, akkor visszakerülsz az Atya világába és újra kezded, mert ezzel mindent elrontottál a fejlődéseddel kapcsolatban. Hatalmas nagy űrt hagyva foltozni kell a lyukat, amit okoztál magadnak azzal, hogy voltál akkora idióta, amekkora akkor leszel, amikor ilyenre adod a fejedet. Odafent sem fogják jó szemmel nézni, amit tettél, így kisebb pihenést követően elindulhatsz újra. A kérdés már csak egy marad. Vajon megteszed-e újra? Lepaktálsz-e Ferrel vagy egy másik gyermekével, mert telhetetlen vagy és idióta? Vajon képes vagy-e anélkül is fejlődni, hogy nem akarsz mástól beavatkozást? Ne feledd: az-az ár, amibe ezek kerülnek, nem éri meg azt, hogy magadnak okozz problémát. A sötét oldalnak teljesen mindegy, hogy neked ez jó-e így vagy sem, nekik csak játék és unaloműzés, hiszen unalmas az örök lét. Tanuljatok ahelyett, hogy ilyen bugyutaságokat csináltok, nem éri meg. Ennél bármi jobb.

Van olyan eset is, amikor több élet alatt sem törlesztesz és megoldod valahogyan, hogy megmenekülj a sorsod elől. Ez esetben sem tudod elkerülni azt, hogy Fer akarata végleges legyen, csak kitolod a megvalósítás idejét. A saját esetemben elmondhatom, hogy valamikor 2 élettel ezelőtt magam is alkut kötöttem vele, önző voltam és gőgös, viszont másokkal ellentétben én eleget tettem annak, hogy letörlesszem az adósságomat felé. Ennek az volt az ára, hogy valakit a kezére juttatok, aki nem teljesítette az alku rá eső részét. Én kaptam a feladatot, hogy megkapja méltó büntetését. Sajnálatos eset, de legalább elkezdte törleszteni, amit kell. Az én lelkemet adta volna el Fernek a fejlődése miatt, hogy gyorsabban fejlődjön, de Fernek nem kellett a lelkem. Letudtam a rám eső részt, így nem tartott rám igényt érthető okokból.

Egyet jól jegyezzetek meg: nincsen az a felmagasztalt szent szöveg, ami megmentene a magadra mért sorsodtól, ha barom vagy és idióta, amikor eldöntöd és kéred a beavatkozást a spirituális képességek után sóvárogva. Senki sem akarhatja azt, hogy hosszadalmas kínoknak nézzen elébe, csupán azért, mert gyors fejlődést szeretne. Mindenki saját döntése az, amit tesz, de a fent leírtak tükrében kétszer gondold meg, hogy mit cselekszel. Én szóltam. A többi rajtad múlik, hogy megéri-e neked ez a hatalmas önfeláldozás a tetteid miatt. Egy szó, mint száz másik, felesleges ezt tovább vesézni. Mindenki maga dönt a sorsáról, hát cselekedjen annak megfelelően. Nem lebeszéllek, csak gondolkodj, mielőtt egy oltári nagy hülyeséget csinálsz.

By: Zsolti

A bejegyzés trackback címe:

https://azentorteneteim.blog.hu/api/trackback/id/tr7116183656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása