46. Látható és láthatatlan
2020. augusztus 31. írta: Arianrhod001

46. Látható és láthatatlan

Kell bizonyos fokú érzékenység ahhoz, hogy érzékelj dolgokat, megérezd a szellemeket például. Ehhez tisztán érzésre van szükség, hogy tudd, ha a közeledben van valaki. Első sorban ki lehet fejleszteni, de általában megadatik. Ezt kamatoztathatod gyógyítóként, ha azért születtél le. Illetve legalább tudod, ha van valaki az aurádban. Ha nem vigyázol, könnyen leszívják az energiádat, ami önmagában is probléma. Védekezz, így elkerülhető, hogy megcsapoljanak. Sok ember nem foglalkozik ezzel vagy nem hisz benne, hogy energetikailag is sok probléma merülhet fel. Vannak praktikák rá, figyeljetek oda magatokra.

Továbbá még annyit megemlítenék, hogy a energetikai burkolás igen hasznos találmány. Képzeld el, ahogyan fentről az égből egy vakítóan fehér fény leereszkedik és ezzel bevonod magadat. Lássad, ahogy beborít a vakító fehérség és csak fehér burokkal látod magadat. Ezzel a negatív energiáktól és a szellemektől megvéded magadat. Fejlettségi szinttől függ, hogy meddig marad meg a burok rajtad. Ha minden nap foglalkozol vele, akkor fejlődik és hosszabban ki tudod nyújtani az időtartamot.

Sok sikert mindenkinek.

By: Zsolti

A bejegyzés trackback címe:

https://azentorteneteim.blog.hu/api/trackback/id/tr6616184310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása