51. Kiábrándítás
2020. szeptember 03. írta: Arianrhod001

51. Kiábrándítás

Az igazság az, hogy sok út vezet ahhoz, hogy megleld a valódi tudást. Vannak tévutak, rossz irányok, melyek nem jók. Ha az út jó, amin jársz, akkor azt érzed ott legbelül. A szellemed vezet Téged, utat mutat, a belsődben megadja a választ mindenre, csak figyelj. Súg, álmokat kapsz, leképzi neked, hogy figyelj rá. Sokszor segíti az utadat, legyen bármekkora az a szikla vagy kis göcsört. Segít tisztán látni azt, amit látnod kell.

Mindenki célokkal születik le fentről, feladatokkal, amiket sok esetben nem tud elkerülni. Amit nem teljesítesz, azokat viszed tovább, hiszen nem tanultad meg. Elkerülhetetlen. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Ne feledd: minden napot tölts azzal, hogy fejleszted magadat, akkor egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy az eltöltött életediben könnyebben boldogulj. Szép napot mindenkinek!

 

By: Zsolti

A bejegyzés trackback címe:

https://azentorteneteim.blog.hu/api/trackback/id/tr8316188168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása