24. Vajon mit akar a költő?
2018. február 26. írta: Arianrhod001

24. Vajon mit akar a költő?

"Megkérdezném a pozitívan gondolkodó spirituálisoktól, hogy mégis hol élnek itt Magyarországon!!!"

- Megválaszolom. A lehető legjobb helyen. Ott, ahol most lennem kell. Nem szorítom be magamat elvárások közé, mint sok más ember. Én élek. A jelenben. A mostban. Pont akkor, amikor jelen kell lennem. Mindenki akkor jön rá az igazságra, amikor kell. Mindenki Buddha, csak sokan átlagban élik le az életüket birkaként.

"Az ember nem lesz attól jó, mert te azt mondod."

- De igen. Adok neki egy löketet. A másik emberen múlik, hogy hogyan hasznosítja a tanácsomat: vagy sehogyan, vagy valamennyire, vagy hasznosítja. Mindenki Buddha, mindenkiben ott van a fény, amit túl halványan látnak, mert eltakarja az elméjük. Ez ilyen. Jobb is lesz, de az még várat magára. Mindenki megtalálhatja azt a dolgot, amiben részt kell vennie ahhoz, hogy fejlődjön. Csak, mivel ahhoz tenni kell sokan leszarják. Elég nagy baj. Sokkal többre képes mindenki, mint ahogyan ők azt saját maguknak bevallják. Olyan emberekkel, akik elbarikádozzák magukat az elme által kreált vontatott szarokba, velük nem lehet mit kezdeni. S nem is lehet addig, amíg ki nem törnek azon kerítés lécei, amik fogva tartják. Youtube-on vagy bárhol ezért nem folyok már bele semmilyen vitába. Miért tegyem? Mindenkinek megvan az útja, hát találja meg az ösvényt. Én megtaláltam! Mindenki képes rá! Ha tudnátok és éreznétek, amit én érzek akkor sokkal kevesebb lenne a szenvedés a világban. Önnön valómat tudom csak adni nektek itt ezen a platformon, ami jó lehetőség arra, hogy kicsit megismerjetek engem.

Jó éjt kedveseim! Szeretlek Titeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://azentorteneteim.blog.hu/api/trackback/id/tr3213698502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása