42. Lucifer
2020. augusztus 30. írta: Arianrhod001

42. Lucifer

Ő egy bukott angyal, kinek neve Fer, bár a köznyelvi használatban Lucifer. Fellázadt a teremtő ellen. Benne van a Bibliában is. Ő maga próbált vissza menni, de nagy hibát követett el, ezért az asztrális sík egyik zugában kapott otthont, ahol uralkodik a testvérével. Továbbra is Isten egyik legkedvesebb teremtménye, így nincs az a hatalom, ami ártani tud neki. Uralkodik démonok felett, akik nagyon félnek tőle, hiszen ő az apjuk. A spirituális emberek tudják, ha olyan bűnöket követnek el, amivel kiérdemlik azt, hogy "pokolra" jutnak, akkor ő felügyeli azt sok más végrehajtóval, hogy megkapd a saját poklodat, amit át kell élned. Szó szerinti pokol nem létezik. A keresztény egyház riogat ezzel, hogy birka maradj az ő soraikban, ezzel leszűkítve a látásmódodat, ez érvényes a purgatóriumra is, ahogyan sok minden másra is, amit az egyház a maga szája ízére formált. Világszerte hatalmas rajongó táboruk van. Bár kérdés, hogy meddig? Egyszer mindenki felébred, csak idő kérdése. Szóval Fer nézőpont kérdése ki és hogyan tekint rá. Személy szerint én magam sokat köszönhetek neki, mert nélküle nagy bajban is lehettem volna, akár az életem árán is.  Személy szerint azt gondolom, hogy ennek így kellett történnie, ahogyan történt. Pontosan úgy, ahogyan meg volt írva odafent az Akasha-krónikában, vagy előre elrendeltetett, ahogyan tetszik.
Visszatérve Ferre. Vannak, akik azt képzelik, hogy minden következmény nélkül beleavatkozhatnak mások életébe, pedig némelyik hatalmas nagy teherrel jár. S mindezt úgy, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy mit vállalnak be a későbbiekre. Sok életre előre bebiztosítják maguknak a tartozást, pedig lehetett volna több eszük is annál, mint amennyi most van. Ez egy tükör azoknak, akik beleavatkoznak az eleve elrendelt dolgokba és Jézusnak vagy Istennek képzelik magukat, szimplán azért, mert a szabad akarat biztosítja az utat. Megteheted, persze, de számolj a következményekkel. Hát kinek jó ez? Miért jó? Ne legyél hülye csak azért, mert megteheted. El nem tudod képzelni, hogy mekkora baki és mennyi idő helyre hozni mindezt. Azt javaslom azoknak, akik ebből élnek és ahelyett, hogy jóra használnák az Istentől kapott erejüket, hogy szálljanak magukba és gondolkodjanak el az életükön, mert semmi joguk beleavatkozni más életébe ennyire nagy erőkkel. Woodoo kötések, mágia, ráolvasás, átok és rontás, mind-mind szar, rossz, nélkülözhető. Viselkedjetek emberként, ahogyan azt kell. Attól, hogy üzletet kötsz Ferrel vagy más démonjaival, még nem leszel előrébb, bár a kívánalmat megkapod. Kell a fájás, ember? Majd elszámolsz azokkal, akikkel ezt tetted, ami sok esetben elkerülhető lenne.

By: Zsolti

A bejegyzés trackback címe:

https://azentorteneteim.blog.hu/api/trackback/id/tr8416182892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása